Pravni savjeti

Online pravne usluge

ONLINE PRAVNE USLUGE

Prateći savremene načine komunikacije i potrebe naših klijenata kompanija Bogić je razvila uslugu online pravnog savjetnika s ciljem da našim klijentima omogućimo jednostavniji put za rješavanje dilema putem davanja pravnih savjeta.

 

Postoji nekoliko načina putem kojih naši klijenti mogu dobiti pravne savjete koristeći pri tome online tehnologiju i to putem:

* Kontakt forme u donjem dijelu ove stranice

* Prosljeđivanjem upita kancelariji putem maila

 

Uslovi pružanja ovakvih usluga zavise od vrste i složenosti pravne dileme koju ćemo rješavati za Vas.

 

Dovoljno je da nam se obratite putem naše službene e-mail adrese (info@ pravnisavjetnik.me) ili telefona (+38268000212) i zatražite pravnu pomoć, te navedete preferirani način komunikacije na daljinu. Kada ovu uslugu želite koristiti

prvo nam ukratko opišete Vašu pravnu potrebu. Nakon prikupljanja osnovnih informacija stručnjak iz našeg tima dostaviće Vam ponudu za pružanje tražene usluge. Po prihvatu ponude  pružićemo Vam traženu uslugu u skladu sa Vašom potrebom.

Na opisani način, ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti fizički pristupiti u naše službene prostorije, osiguravamo Vam jednak kvalitet i dostupnost većine naših pravnih usluga nevezano za mjesto na kojem se nalazite.

Na ovaj način možemo Vam pružati pravne savjete, vršiti sastavljanje ugovora (u notarskoj i drugoj formi), kao i drugih pravnih akata.

 

Naš cilj je kvalitet u pružanju pravnih usluga i individualna posvećenost svakom klijentu i njegovim pravnim potrebama.

Iskoristite ove mogućnosti za brzo i jednostavno rješavanje Vaših pravnih problema.

 

” Zbližavanje je početak, ostajanje zajedno je napredak a sarađivanje je uspjeh ” - Henri Ford

U skladu sa navedenim, naša vizija je biti kompanija koja stvara dugotrajna poslovna partnerstva i svoj poslovni razvoj temelji na stvorenim rješenjima koja zadovoljavaju poslovne potrebe klijenata.

Copyright © Bogić - Pravni savjeti

Dalmatinska br. 12, +382 (0)20 510 590, +382 (0)68 000 212