Pravni savjeti

O nama

O KOMPANIJI BOGIĆ DOO

 

man_in_cafe.jpg

Kompanija BOGIĆ nastala je kao rezultat višedecenijskog iskustva osnivača i shvatanje potrebe klijenata.

 

Zahvaljujući prepoznatoj pravnoj praksi, značajnim rezultatima i velikom broju zadovoljnih  poslovnih saradnika, stvorili smo kompaniju koja svojim klijentima pruža snažnu podršku.

Kompanija BOGIĆ se bavi pravnim savjetovanjem fizičkih i pravnih lica, te domaćih i stranih lica.

Znanje, profesionalnost i povjerenje predstavljaju temeljne vrijednosti na kojima poslujemo i na temelju kojih stvaramo bazu zadovoljnih klijenata.

Cilj kompanije i način rada je kvalitetno i brzo obavljeni posao i zadovoljstvo stranaka.

Ako imate problem, a ne znate kako ga riješiti, odnosno ako još nemate problem ali nijeste sigurni hoćete li napraviti ispravan potez ili odluku, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam pomogli u rješavanju Vaših bitnih pravnih pitanja.

Svaki problem i pravnu dilemu, bez obzira o kojoj se oblasti prava radi, nastojimo rješavati isključivo u skladu sa interesima i potrebama naših klijenata, a posvećenost svakom klijentu je ključni standard koji garantujemo.

Svojim klijentima uspješno pružamo pravnu pomoć u skladu s pozitivnim propisima Crne Gore.

U nastojanju da svojim klijentima pružimo ekspertnu pravnu podršku u poslovanju, sarađujemo sa notarskim kancelarijama, sudskim tumačima, računovodstvenim agencijama i uglednim advokatskim društvima.

Primarno smo specijalizovani za područja svojinskih odnosa i katastarskog evidentiranja stvarnih prava na nepokretnostima, zatim obligacionog i radnog prava, te privrednog prava, kao i za mnoga druga područjima prava.

Naš tim čine stručne, visokoobrazovane osobe koje na dinamičan i kreativan način, profesionalno i pravovremeno, pružaju različite usluge i sveobuhvatnu pravnu podršku svim klijentima poštujući njihove osobitosti i pravne potrebe. Takav nivo posvećenosti potrebama klijenata predstavlja naš prioritet i zahvaljujući tome postižemo izvrsne rezultate i gradimo poslovne odnose s našim klijentima.

Copyright © Bogić - Pravni savjeti

Dalmatinska br. 12, +382 (0)20 510 590, +382 (0)68 000 212